Lakeuden Sateenkaaren jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Liittymällä jäseneksi sitoudut noudattamaan yhdistyksen sääntöjä.

Vuoden 2023 jäsenmaksu on 20 euroa. Jäsenmaksusta voi hakea vapautusta alaikäisyyden tai taloudellisten syiden perusteella.

Jäsenyys tulee voimaan, kun hakemuksesi on käsitelty ja jäsenmaksu maksettu. Maksutiedot lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varsinaisella jäsenellä on äänioikeus Lakeuden Sateenkaari ry:n kokouksissa ja puheoikeus hallituksen kokouksissa. Alle 15-vuotiaalla ei ole äänioikeutta.

Kannatusjäseneksi voi liittyä yritys tai yhdistys, joka tahtoo jäsenmaksullaan tukea Lakeuden Sateenkaaren toimintaa. Kannatusjäsenellä tai sen edustajalla on puheoikeus Lakeuden Sateenkaari ry:n ja sen hallituksen kokouksissa.

Psst! Nuori! Etkö voi liittyä jäseneksi, mutta vertaistuki ja toimintamme kiinnostaa? Discord-palvelimellamme on sateenkaarinuorten suljettu keskustelualue. Ota yhteyttä info@lakeudensateenkaari.fi