Lakeuden Sateenkaari ry on virallisesti rekisteröity! Täten avataan myös yhdistyksen viralliset kotisivut. Sivut ovat vielä keskeneräiset ja melko koruttomat, sillä viestintämateriaalit ovat allekirjoittaneella hieman työn alla.

Vaikka tieto rekisteröinnistä tulikin koronakaranteenissa sohvalla makoillessani, hetki tuntuu juhlavalta. Pohjalaisuus on myös omissa korvissani ja muistoissani merkinnyt pitkään ennen kaikkea konservatiivisuutta, jäykkyyttä ja kielteisiä asenteita. Katseita ja supatusta. Yhdistystä perustettaessa olen kuitenkin saanut tutustua moniin upeisiin tyyppeihin, jotka yrittävät aktiivisesti muuttaa mielikuvaa ja parantaa maakunnan ilmapiiriä sisältä käsin. He eivät tietenkään ole ainoita, enkä malta odottaa keihin kaikkiin saan yhdistyksen myötä tutustua.

Lakeuden Sateenkaari on nimensä mukaisesti sateenkaariyhdistys. Sateenkaariyhdistys, Etelä-Pohjanmaalla! En olisi nuorena uskaltanut moisesta haaveillakaan. Ja tässä sitä nyt kuitenkin ollaan, tulevaisuuden nuoria varten. Ettei hyväksyntä jatkossa tuntuisi niin mahdottomalta.

Julla Laurila,
Lakeuden Sateenkaari ry:n sihteeri


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *