Sosionomiopiskelija Inga Haipus SeAMKista tekee opinnäytetyötä 18-28-vuotiaiden sateenkaarinuorten tuen tarpeesta Etelä-Pohjanmaalla. Lakeuden Sateenkaari toimii opparin yhteistyökumppanina.

Vastaa kyselyyn täällä! (bit.ly/lakeuskysely)

 

”Hei!
Olen Inga Haipus, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija Seinäjoen ammattikorkeakoulusta. Olen tekemässä opinnäytetyötä, jonka aiheena on sateenkaarinuorten tuen tarpeet Etelä-Pohjanmaalla. Tutkin aihetta tämän kyselyn avulla. Opinnäytetyön tarkoituksena on kehittää alueen palveluja ja tukimuotoja ihmisten tarpeita huomoivaksi. Teen opinnäytetyön yhteistyössä Lakeuden Sateenkaari ry:n kanssa.

Kyselytutkimuksessa tutkitaan 18–28-vuotiaita sateenkaarinuoria, jotka asuvat Etelä-Pohjanmaan alueella. Heidän mielipiteensä, toiveensa ja ajatuksensa ovat tämän tutkimuksen keskiössä. Kyselyssä on kaksi osiota. Vastaaminen kestää kokonaisuudessaan noin 10–25 minuuttia. Kyselyyn vastaaminen tehdään anonyyminä. Osallistujalla on mahdollisuus keskeyttää kyselyn tekeminen missä tahansa vaiheessa. Osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Voit myös tallentaa vastauksesi ja jatkaa vastaamista myöhemmin. 

Kiitoksena tutkimukseen osallistumisesta sinulla on mahdollisuus osallistua 20 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvontaan! Kyselyn lopussa sinut ohjataan halutessasi yhteystietolomakkeelle, jolla voit osallistua arvontaan. Kyselyn vastauksia ei voida yhdistää henkilötietoihisi. 

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoja opinnäytetyöhön tai kyselyyn liittyen minulta. Vastaan mielelläni esiin tuleviin kysymyksiin. 🙂

Ystävällisin terveisin 
Inga Haipus
inga.haipus@seamk.fi”

Kategoriat: yhdistys

0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *